Moiš? u? 100 $ nuo seno valstie?io nusipirko asil?. Valstietis asil? tur?jo atvesti sekan?i? dien?. At?jo sekan?i? dien? senukas, kaip ir sutarta, tik be asilo. - Atleiskit, bet asilas padv?s?. - Tokiu atveju gr??ink man mano 100 $. - Negaliu, aš juos jau išleidau. - Gerai, palik man tiesiog asil?. - Bet k? j?s su juo veiksit? - paklaus? senukas. - Suruošiu loterij?, jis bus pagrindinis prizas. - Bet j?s negalite PASTIPUS? asil? statyti pagrindiniu prizu!!! - Patik?kit galiu. Aš tiesiog niekam nesakysiu, kad jis nebegyvas. Prab?gus m?nesiui valstietis susitinka Moiš?: - Tai kas nutiko su tuo pastipusiu asilu? - Aš suorganizavau loterij?, kaip ir ?ad?jau. Pardaviau 500 loterijos biliet? po 2 $ u? vienet? ir iš to gavau 998 $ pelno. - Nejaugi niekas neprotestavo??? - Vienintelis, kuris išloš? asil?. Labai stipriai pyko .... tai aš jam gr??inau jo 2 $, sumok?tus u? biliet?.
Moralas Ka?kas perskait?s nusijuoks, ka?kas pasipiktins, o ka?kas pagalvos ..... apie marketing?
> Išpa?intis pas kunig?: > - Šventas t?ve, nusid?jau... > - Kuo s?nau mano? > - Pasl?piau ?yd? per kar? ir u? tai ?miau iš jo po 20 doleri? per savait?. > - Tai nuod?m?, bet kadangi gailiesi, eik mano s?nau su taika... > - A?i? šventas t?ve, bet turiu dar vien? klausim?... > - Klausau, s?nau mano... > - Ar galiu dabar pasakyti tam ?ydui, kad karas jau baig?si?